come what may

Det bästa med tisdagar är att jag har drama. Och drama, teater, är nog det finaste jag vet. På riktigt. Jag älskar att stå där på scenen och försvinna från mig själv ett litet tag. Andas som någon annan och leva mig in i någon annans tankebanor. Jag.Älskar.Teater. Och jag får väldigt mycket beröm för det också. Idag var det jättemånga som sa att jag hade en inlevelsefull röst och att jag var duktig på att leva mig in i saker. Jag blir glad. Verkligen jätteglad. Och Anders, som jag träffade på likabehandlingsutbildningen, som sa till mig att "Om jag skriver en bok. Så ska du läsa upp den." Jag tycker om positiv kritik. Speciellt när jag känner att 'Nejmen det där är ingenting dom bara säger. Jag är nog tamejfan bra på det.'

Annars så åt jag årets första semla idag... Och sen mådde jag illa.
Nu måste jag sova men först vill jag visa er en av de snyggaste bildeffekterna som finns på photoshop. Bilden är ful men jag ville bara visa effekten. Den heter 'gammalt foto'. Puss&Sov fint.


Kommentarer
Postat av: Berit

Nejmen oj, den effekten har jag inte hittat, vart finns den? D:Åh drama är så fint. Jag tror säkert att du är jätteduktig på det :)

2010-01-13 @ 11:58:03
URL: http://ynklig.blogg.se/
Postat av: elin

ibland önskar jag att jag också var bra på teater, eller att jag hade en semla.

du kan ju få mitt nummer också. 0735795507

2010-01-13 @ 16:50:56
URL: http://pratstund.blogg.se/
Postat av: Laura

Tack för kommentaren kära du. OCH TACK TACK TUSEN JÄVLA TACK för ditt sms häromdagen. jag har inga pengar så jag kan inte svara men det var hemskt fint att läsa det och det var hur bra skrivet som helst :* du har talang. puss.

2010-01-13 @ 21:10:54
URL: http://pussetiv.blogg.se/adjektiv
Postat av: Andreas

man tackar!

2010-01-13 @ 21:36:25
URL: http://vasaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback