det är för oss solen går upp

¨
Skolavslutning 08. Titta vilka grejer man kan hitta på youtube.

är du lycklig nu?


Ja. Jag är nog rätt lycklig egentligen.

i have been standing on the shoreline


Ville bara meddela herrskapet om att idag har jag fått utså -26 grader i Mjölby. Det har inte varit så kallt där sen 1962.
Nu vet ni typ.

du sa att rädslan den går över


Kanske borde jag bara var tyst? Jag orkar inte med så mycket mer egentligen.
Varje handling jag utför blir ett misstag som gör att jag hatar mig själv. Det gör att andra hatar mig också.
Jag har aldrig tyckt om mig själv. Så det är när andra attackerar mig som jag verkligen faller sönder. Likt glassplitter i snön. Det kanske inte syns så väl. Det är när man kommer närmre som man ser.
 Mitt huvud står still och den ynka, jävla sanningen som jag alltid beskriver som bäst, vill jag bara slänga i väggen tillsammans med mig själv. Jag vill kunna ge den. Men jag är inte stark. Inte någonstans. Bara rädd för konsekvenserna som jag vet finns bakom vilken jävla dörr jag än väljer. Nu har jag fått känna hur det känns med det. Och om det var lögnens konsekvenser så vill jag aldrig mer höra av ordet sanning. För det kan väl bara vara värre?
Så, från och med nu är jag tyst. Jag tänker stå i korridoren med alla dörrar och inte ta någon alls.
Vilket jag kommer ångra.
Godnatt,

jag hatar att jag älskar dig


Jag följde med den här fina människan hem efter skolan idag. Vi vadade genom snö och pratade om allting som är onödigt viktigt. Och sen åt vi. Det blev dock inget te. Hursomhelst så tycker jag om den här personen väldigt
mycket.


När jag kom hem pluggade jag kemi och hade genomgång med idrottsuppvärmingen med min pappa! Efter det så förtjänade jag lite vila så då åt jag den chokladmuffinsen jag hade fått av Hannan och satte mig vid datorn och kollade på Glee. Och om jag säger att muffinsen var ljuvlig. Så underdriver jag. På riktigt åh så gott.

Ikväll ska jag skriva i min fina, nya bok och hoppas på att någon kommenterar bloggen.
Puss

lyckolista

Top 7 över saker som gör mig glad.

1. När man får randomsms från folk där dom skriver saker som att jag har fin stil.
2. När fina vänner säger att jag har en fin blogg.
3. När pappa köper fina namnsdagspresenter till mig.

4. Glee
5. Tanken på att jag åker till finaste Hannan imorgon.
6. Gebege med Daniel nästa fredag. bio&middag
7. Det är kväll så man får sova.


Top 4 på saker som inte gör mig lika glad.

1. Skola imorgon.
2. Jag har hållit på med min idrottsuppvärmning hela dagen (som är tills torsdag)
3. Min mobil suger.
4. Jag är hemma från Västerås.


jag älskar dig som romeo älskar julia


Jag satt på tåget och försökte roa mig utan att dricka pumpajuice och skriva fina listor med Sarah. Så jag åt oreos, lyssnade på melissa horn och hoppades att någon kunde ringa.

Jag tog verkligen inga bilder den här dagen. Den bestod mest av kramar. Fin dag, alltså.

lördag;

Tog bussen till centrum där vi gick igenom några av Västerås alla sjutusensexhundranittiofyra gallerior. Jag föll för Galleri Igor på bilden nedan. Bara en massa fina rulltrappor <3 Fast det fanns typ inga affärer där inne än för den är jätteny.

Igor


Vi fikade på Espresso House och gud jag ska aldrig mer beställa en stor varm choklad. Herregud vad stor den var.


Världens finaste Max.


Vi hyrde the Proposal kvällen innan från filmtoppen. Men när vi skulle hämta ut filmen så hade Max glömt sitt leg haha så vi fick inte hämta ut den :( Så vi hyrde den på lördagen istället.


Maxs mamma hade gjort en jättegod chokladgrej som hon inte fick ut ur formen. Hihi. Bakelsen fick vi serverad med grädde och apelsin. Ljuvligt gott hihi jaa.

söndag;


Vi gick till centrum jao och träffade den här fina filuren som är döpt till Fia! Hon var jättesnäll och åh. Vi fikade på espresso house, och jag beställde en kopp chai latte. Mhm gott.
Sedan gick vi in på de gallerior vi inte hann med igår. Trevligt värre.


Hemresan. Ja. Det var väl inte den finaste direkt och jag tillbringade större delen av den med att sitta i trappan i utgångsutrymmet. Jag ville verkligen inte åka hem.


Det här anklagar jag Max för. Haha :*


Tog alldeles för lite bilder.

jag önskar du var här nu

Jag känner mig lite tom ikväll. Så därför ska jag skriva om en sak som gör mig lite ledsen.
Jag kommer inte ihåg min första kyss.

Okej, på ett ungefär. Jag kommer ihåg med vem och vart. För det hände flera hundra gånger om. Men jag kommer inte ihåg när. Och jag vill komma ihåg det där ögonblicket. Men jag gör inte det.
Jag fick i fyran och var alldeles för liten för att tänka på sex. Ändå känns det som att vi lika väl kunde ha haft det då. Vi var så... på. Om ni förstår?
Nu i efterhand så inser jag att den kyssen var alldeles för tidig.

Jag kommer dock ihåg min senaste kyss. Den var fin.

det finns platser i vintergatan kvar



Jag är trött. Som fan. Orkar inte med skolan.
Orkar inte med någonting.
Jag älskar när folk kallar mig gay. Bring it on bitches. Jag hatar er.

alla är högt över staden

Friluftsdag igår.
Yoga på morgonen. Fyfan va skönt det var.
På eftermiddagen var det promenad och pulkaåkning.



när vi bara snöade bort


Kyrkan idag. Jag var så otroligt häftig och bära korset. Jag drack sedan Jesu blod och åt upp hans kropp. Jag tror att det var det godaste blod jag någonsin kommer att dricka, faktiskt. Sen samlade vi in kollekten och jag vet ni sitter och sjunger tell me more tell me more! bara för att det här är så himla intressant!
  Annars så var jag på dans idag, med Linnea och Hanna. Det var väldigt roligt. Vi dansade streetdance, house och breaking. Jag är väldigt sugen på street ska ni veta. Mhm. 

 
Nu är det kvällen (en gång jag var i sverige två gånger) och jag sitter här vid datorn och dricker kaffe med vispgrädde, toppad med choklad. Det.Är.Gott.Alla.Borde.Dricka.Det. Fast alla tycker ju iofs inte om kaffe. Men i den här formen så tycker alla om kaffe ajjt?
Jag har för övrigt lyssnat igenom några av dom spellistorna jag fick igår (TACK SÅ JÄTTEMYCKET <3) och väldigt många låtar har verkligen fallit mig i smaken!
Förövrigt så tänkte jag sova nu men sen kom jag på att jag ville titta på fina Glee-avsnitt jag har på min dator. Så jag kommer väl sitta här ett tag nu. Vilket jag kommer ångra eftersom jag inte ens har börjat packa inför friluftsdagen imorgon (åh jag vill inte AH).

Godnatt, alla fina läsare.

blickar ut över stadens alla ljus




Jag skulle egentligen tillägna dagen åt att studera engelska, spanska, SO, fysik, hemkunskap och musik. Men det urartade lite. Så jag gjorde väl englskan i någon halvtimme. Sen tog jag fram gitarren och en kopp te. Efter det så pluggade jag lite allteftersom. Så nu har jag gjort allt jag ska göra. Utom SOn.
Min familj var lite dum idag. För dom åkte iväg 11.00 imorse och sa att dom skulle åka lite skidor. 17.30 kom dom hem. Och eftersom jag inte visste hur länge dom skulle vara borta så lagade inte jag någon mat. Så jag åt ingenting förutom ett äpple och en sharon-frukt(!) mellan klockan 11.00 --> 21.00. Känns bra. Känns bra!

Imorgon ska jag iväg och dansa med mina teaterkompisar. Det ska bli awesomeness måste jag säga. Åh jag längtar.
Förövrigt så undrar jag om ni skulle kunna ge mig lite musiktips så att jag har något att lyssna på på tåget om sex dagar? Puss&Kram

dikt #6

du är bara en av tusen hjärtslag


känslosam
ungefär som en kort version av
kyss mig inatt är du min

tillit
är bara något man säger samtidigt som
man viskar någon bakom ryggen

pojke 17
leker med känslor och han är snart
uppe i fyrtiotvå

flicka 16
sitter med hjärtat som ett pussel tack vare
ett sanningsenligt rykte


så ska vi knulla inatt jag håller
tyst om det?


älska lite grann som bara kära kan

Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men skolan tar all min energi, på riktigt. När jag kom hem igår la jag mig direkt i soffan och sen sov jag tills Glee började. Sen la jag mig i sängen när det var slut. Gjorde lite engelskaläxa och sen somnade jag. Vaknade klockan sex på morgonen och var fortfarande skittrött. Nu är jag jättetrött.

Dagen var för övrigt ganska bra. Hade spanska, so, kemi, engelska och matte. Okej kemin är inte så roligt just nu. Vi jobbar med organisk kemi och idag så filterade vi en tio år gammal coca cola som vi spetsade med aktivt kol! Öh, ja. Intressant och lärorikt!
   Efter skolan gick jag direkt till Daniel. Och klockan fem sprang jag ner till stan för att fika med Magda.

Insåg precis att jag har missat början på Let's Dance. Så jag får väl gå ner nu gud vilken tönt jag är men vi ska nog äta snart och jag är faktiskt hungrig för en gångs skull kan kanske bero på att jag inte har ätit sen klockan halv tolv så förståeligt hejdå puss.


meningslösfullt

Jag har ett sånt busy life. Jag ska nog kändisförklara mig. HAHAHAHA. Nejmen jag har typ trettio bilddagböcker att titta igenom varje gång jag kommer hem. Sextio nya blogginlägg. Facebook-uppdateringar, nya videos på youtube och mail på msn osv. Okej. Nu låter jag jättetöntig. Förlåt. Men nu har jag tittat igenom allt och nu tänkte jag skriva lite allmänt ointressant.

Dagen började med trötta ögon och Halo och annan fin musik på bussen. Syslöjd första lektionen och jag broderar. Fint. Eller näh. Men jag är nästan bra på det. Eller jag hade kunnat vara bra på det. Anyways. Jag satt och diskuterade med Malin, Hanna och Linnea om att vi ska bilda en teatergrupp och att vi skulle på provdansning typ. Fast det sistnämnda vågar jag inte. Jag älskar att dansa och jag önskar att det kunde vara min grej. Unfortunately så är det inte det.

Jag tänkte fortsätta skriva lite men sen insåg jag att mitt dag var tråkig. Så jag tänker bespara er det lidandet. Men jag blev ännu en gång fruktansvärt förbannad på min klass på SOn.
Men jag kom på att jag måste duscha ikväll så eh. Jag måste iväg nu. Puss

mitt liv enligt håkan hellström

Använd enbart låttitlar av EN artist för att svara stiligt på dessa frågor.
Upprepa inte en låttitel. Det är lurigare än du tror! Posta igen som "Mitt liv enligt (artistnamn)".

Är du man eller kvinna?
Den fulaste flickan i världen

Beskriv dig själv:
Kär i en ängel

Hur känner du dig?
Uppsnärjd i det blå

Beskriv stället där du bor:
Atombomb

Platsen du skulle resa till om du kunde åka var du ville:
Mitt Gullbergs kaj paradis

Hur du helst transporterar dig:
Ramlar

Din bästa vän är:
Precis som Romeo

Du och dina bästa vänner är:
Inte skyldig nån nåt

Hur är vädret?
Magiskt, men tragiskt

Favorittid på dagen:
Så länge du är med mig

Om ditt liv var en TV-serie, vad skulle den heta?
Tro & Tvivel

Hur är livet enligt dig?
En midsommarnattsdröm (just nu)

Beskriv ditt nuvarande förhållande:
Jag var inte gjord för dessa dagar

Din rädsla:
Dom kommer kliva på dig igen

Ditt bästa råd:
Fade away

Hur du skulle vilja dö:
Vackert så...

Din själs nuvarande tillstånd:
Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Ditt motto:
Det är så jag säger det

det roliga är att många stämmer verkligen


come what may

Det bästa med tisdagar är att jag har drama. Och drama, teater, är nog det finaste jag vet. På riktigt. Jag älskar att stå där på scenen och försvinna från mig själv ett litet tag. Andas som någon annan och leva mig in i någon annans tankebanor. Jag.Älskar.Teater. Och jag får väldigt mycket beröm för det också. Idag var det jättemånga som sa att jag hade en inlevelsefull röst och att jag var duktig på att leva mig in i saker. Jag blir glad. Verkligen jätteglad. Och Anders, som jag träffade på likabehandlingsutbildningen, som sa till mig att "Om jag skriver en bok. Så ska du läsa upp den." Jag tycker om positiv kritik. Speciellt när jag känner att 'Nejmen det där är ingenting dom bara säger. Jag är nog tamejfan bra på det.'

Annars så åt jag årets första semla idag... Och sen mådde jag illa.
Nu måste jag sova men först vill jag visa er en av de snyggaste bildeffekterna som finns på photoshop. Bilden är ful men jag ville bara visa effekten. Den heter 'gammalt foto'. Puss&Sov fint.


jag kunde inte andas till slut

Idag. Måndag den elfte januari tvåtusentio, 100111, så började skolan igen. Efter tre veckors lov.
Och jag ville verkligen inte. Och hela dagen tillbringade jag med att gå omkring och vara ledsen. Typ. Jag hatar min skola. Fast egentligen inte. Eller jo. Det gör jag. Jag hatar min klass. Nej. Nu ljög jag. Jag tycker om min klass. Fast ibland vill man bara ge en del av dem en smäll på käften när dom yttrar sig fel om homosexualitet tex. Som idag då. Att en del inte av vettigare åsikter.. Nej vart är världen påväg?

Maten var äcklig och jag var inte på fotbollshumör på idrotten. Jag trodde btw att Martin skulle skälla på mig på SOn. Men han ville bara ropa ut hur duktig jag var på skolavslutningen. Då blev jag lite glad faktiskt. Och istället för teknik så har vi bild den här tekniken och jag blir så glad bara jag tänker på det och Peter, våran lärare, spelade Järnspöken, Utan Dina Andetag och Mannen I Den Vita Hatten på lektionen för han hade dom låtarna i sin spotify-spellista åh. Och på musiken spelade vi Eric Gadd. Så dom sista lektionerna var typ det bästa på dagen. Om man bortser från att prata med Elin på bussen och att komma hem.


för längesen för att ens komma ihåg

Jag var i kyrkan med mormor idag. Det var lite roligt för hon hittade inte sin mobil. Och innan vi gick in i kyrkan så sa hon att "du stänger väl av mobilen nu?" Mitt under en psalm så började det ringa från hennes ficka. Vi hittade mobilen. Haha.
  Och än en gång så var det prat om Jesus blod. Och jag blir bara äcklad precis som jag har sagt tidigare. Han får gärna ge mig himmelriket. Men hans blod får han gärna behålla för sig själv.

Annars så var jag hos Daniel och Jakob tidigare på dagen. Dom hade storfrämmat för Kristoffer och Robin var nämnligen där! Vi spelade Harry Potter-cluedo och det var så mysigt att jag ville hoppa och studsa. Men jag lät bli. Förövrigt så vann jag för alla andra blev dödade av troll och våldtagna av Cormac McLaggen :( Draco gjorde det med en mandagora i klassrummet för försvar mot svartkonster!
  När besökarna hade gått så bakade Daniel scones och var duktig och hjälpte till med saker som att öppna spisen och ta fram filmjölk. Ibland undrar jag vad Daniel skulle göra utan mig :(


Robin och Jakob.


Den enda bilden jag fick på Kristoffer.


Scones med blåbärs&punsh-sylt med en kopp te.

du fick för stor del av mitt liv

Jag har lärt mig stava till lycka. Det stavas ungefär; jagskaåkatillmax. Typ.
Och faktiskt. Så genomgår jag nog just nu en av de lyckligaste faserna i mitt liv. Visst jag har stunder där jag bara önskar att jag kunde försvinna. Men jag har lärt mig att det är livet. Och just nu har jag ingenting att vara ledsen över. Allt är bara genomträngande fint och jag vill bara skrika av lycka.
  Jag ska till Max om två veckor. Om två veckor är jag i Västerås. Bara tanken får mig att dansa på moln.
Och jag har världens finaste vänner som jag bara vill krama om hela tiden. Jag är glad. Jag är jätteglad.

Och jag undrar. Vad gör er till världens lyckligaste? Det kanske är svårt att få ner i ord? Men är det närhet av vänner eller är det känslan av att ni har lärt er något nytt? En ny ägodel som ni har väntat på jättelänge? Eller kanske är det kärleken som får er att tappa andan av lycka? Jag undrar. Och jag är jättetacksam för svar.
Puss, ni är bäst.


afraid, afraid of the dark

Mina händer är så torra så att huden vid knogarna spricker. Det svider. Dock fick jag lite handlotion av min syster.
Det gör ont när jag böjer händerna. Men visst, det ska nog gå att skriva lite nu.

Andra fobier jag har än inbrottstjuvar på natten, är mörker (Jag tror att grunden till min rädsla för inbrottstjuvar är just mörker.  Jag har inget fel med det så. Jag får bara en massa konstiga tankar), människor i min skola, hiphopare (Det är sant. Okej inte alla. Men många. Sånna där som ser läskiga och våldsamma ut) och sist förintelsen. Och med det så menar jag när universum imploderar. Jag vet att jag inte kommer leva då. Men det känns så förgäves. Allting, kommer försvinna. Allting. Jag brukar gråta varje gång jag får den här tanken i huvudet. Att snart imploderar solen. Vad spelar det för roll om jag skriver en bok? Snart så minns ingen ändå.
    Jag skulle väl säkert kunna rabbla upp en massa saker till. Men det är dom här jag klassar till fobier. Rädslor, är väl en annan grej kanske. För visst, jag tycker inte om spindlar, ormar eller ödledjur överhuvudtaget. Men det ingen fobi.

Jag har klippt mig idag. Och jag vet. Skitsnyggt blev det right? Okej ni ser inte ett skit på bilden. Kanske lägger upp en ny bild imorgon. För övrigt så är det skidtävling imorgon. Och jag är funkis. Det tycker jag är häftigt. Dock fick jag inte vara speaker. Då blev jag lite ledsen faktiskt.

Annars är Josephine Bornebusch (se klippet nedan) hon som håller mig uppe just nu. Gud. Jag älskar henne. Amen.
  Och se, det gick att skriva. Ha nu en jättefin fredagskväll så hörs vi imorgon. Puss




varför måste jag vara rädd?

Angående mitt måndagsinlägg. Jag märkte att det var många som inte förstod vad det var jag menade, exakt. Men det jag menade var att alla som säger att dom är hetero eller homo egentligen har fel. För dom är bisexuella, tror jag. Och nu lät det fel. Men tryck här för att läsa, ni som missade eller har glömt bort vad jag skrev.

Igår, när jag skulle sova. Så insåg jag att jag faktiskt har en rädsla när jag är uppe själv långt in på nätterna. En fobi. Klockan två, så skulle jag gå ut från mitt rum och borsta tänderna. Och i trappan så tyckte jag mig se ett par ögon i mörkret. Men när jag tittade igen var dom borta. Och jag insåg hur rädd jag faktiskt är för inbrottstjuvar. Jag var jätterädd, och jag funderade på att gå ner för trappan och se om det var någon där. Jag trodde verkligen det. Och det här var inte första gången det hände - det bara slog mig inatt hur rädd jag faktiskt var.

Jag vaknade klockan ett, och då hade jag ignorerat ett tiotal leveransrapporter och sms. Jag har missat en hel dag och nu ska jag tydligen äta. Jag är inte hungrig. Inte någonstans. Man kanske ska gå och lägga sig igen och vänta tills det blir ny dag igen? Bra idé.

Och dagens fråga till er!
Har ni någon fobi av något slag? Trånga utrymmen, att bli ensam eller spindlar? Det skulle vara jättefint om ni ville dela med er. Tack så mycket. Puss

jag försvann för längesen

Den här dagen hade kanske slutat jättebra. Om jag inte hade avslutat ett två timmar långt samtal med tre ord (tre ord som egentligen inte betyder någonting som egentligen betyder allt som egentligen är allt) som gjorde att jag bara blev besviken över mig själv. Vad hade jag förväntat mig till svar? Jag visste att jag inte skulle få samma tillbaka. Jag visste det. Jag var beredd på det. Så varför sa jag det? Varför, varför, varför kunde det inte vänta? Nej. Två timmar av allmänt onödigt viktigt, fint prat, avslutades med en besvikelse över mig själv. Nu ska jag sova. Godnatt,


kan du älska mig om jag föll i tusen bitar?

Igår, så tog världens finaste Max sig friheten att hoppa på ett tåg i Västerås och åka ner till Ulricehamn. Tänk, vilket bra beslut. Tänk, vilket bra beslut han tog när han bad om mitt nummer fjärde december. Och, vad roligt egentligen, att någon som var helt okänd för en för precis en månad sen, nu kan vara en av de närmaste man har. En som vet mest om en. Jag tycker att det är otroligt och så himla underbart. Jag är glad över att jag har Max, iallafall.


måndag; sexualitet

Det är lite mörker. Och tystnad. Om man bortser från Anna Ternheim som sjunger lite i bakgrunden.
Jag har tänkt. Igen.

Jag har länge haft min teori om att alla människor, alla djur, alla varelser, att alla innerst inne är bisexuella. Och jag vet att jag delar den teorin med många i min omgängeskrets. Och igår, så kom jag fram till en slutsats.
Kärlek är inte samma sak som att vara attraherad av någon. Det är vi överens om, eller hur? Och nu tar jag allting från början.
     Alla människor är bisexuella. För allt det där handlar ju om vilket kön man faller för. Så om alla är bisexuella så kan ju alla bli kär i vem som helst, i princip. För visst är det personligheten man faller för, inte könet? Frågan är bara vad man attraheras av. Kärlek kan ju inte begränsas egentligen. Jag har en kompis, som har en kompis. Han säger att han är homosexuell. Och vet ni. Han har flickvän just nu. Alltså stoppade inte hans läggning honom från att bli kär.
    Allt det här kanske folk ser som självklart. Men jag kom på det nu. Alla är bisexuella. Frågan är vad man attraheras av.

Har jag rätt?

söndag; missLYCKAnde

Jag tänkte ta upp vlog;andet igen. Bra/Dåligt? Haha.
Sen vill jag bara tala om hur glad jag är idag. För vet ni, imorgon kommer Max hit. Det är så himla fint att det känns som om jag hoppar bland moln och det regnar konfetti. Det var en väldigt bra beskrivning. Det dåliga är att han bara stannar över dagen. Han kommer till Ulricehamn runt 11.00 tror jag. Och sen måste han hem igen 16.30. Fast jag får åka upp till honom snart tycker jag.

Annars har jag åkt skidor idag för första gången iår. Det var roligt, fast kallt. Och jag är så himla dålig att jag kör som jag alltid har gjort. Och att köra som vanligt var ingen bra idé när man inte har åkt på ett år och är sjuk. Jag trodde att jag skulle spy och jag var helt säker på att jag skulle svimma. För synen började mörkna. Läskigt? Svar ja.

Jag lyssnar på bra låt. Alla som är tuffa och lyssnar på indiepop borde lyssna på den.
Sen kan alla tycka till om min nya layout, det tycker jag faktiskt. Mhm.

Puss

lördag; bara mig själv


Igår innan jag skulle sova, så drömde jag mig bort lite.
Drömde mig bort till en värld utan min existens. En värld utan Oskar. Och min slutsats blev att, det var en väldigt fin värld.
Ska vi göra verklighet av den?

Gränsen är nådd för hur mycket jag orkar. Punkt.

fredag; sexuella scener

... och jag har tänkt ikväll.
Jag kommer ihåg när man var liten, sådär 7-10 år, och man kollade på film med sin familj då en tjej helt plötsligt kysser en annan tjej. Jag kommer fortfarande ihåg reaktionen jag fick då. Man fnissade, samtidigt som man var helt förstummad. Man fattade ingenting. Vi kollade på Flickan Som Lekte Med Elden häromveckan. Och jag har en lillasyster som är 6 år. Jag såg på henne, att hon tänkte precis som jag gjorde när jag var liten. Jag såg hennes ögon. Jag såg hur hennes läppar vred sig.
Sen frågade man pappa "Vem av dom är killen?". Jag minns att jag gjorde det en gång. Man fick svaret att "Ingen av dom är kille." Då fattade man helt plötsligt ännu mindre. 'Om ingen av dom är killar varför kysser dom varandra då?' Sen fnissade man. För att man tyckte att det var konstigt. Det var fel, och då skrattade man.
   En del växer ifrån det där med åren. Växer ifrån att inte förstå. Att tycka att det är konstigt. Men på något vis så stannar det kvar hos många. Att det är fel. Fel. Fel. Homosexualitet, vad är det för jävla sjukdom? Och självklart ska man skratta åt dom som har smittats. 
   På en del växer det fast. Och jag har aldrig riktigt förstått varför.