Det är så jag säger det


Förlåt, den är så lång så jag orkade inte spela hela. Och om jag hade gjort det så hade filmen nog tagit ca 800mb vilket hade tagit aslång tid att lägga upp på youtube.

du, du, du gör mig hel


Dagens outfit. Ny tröja (Lager 157) och jeans (JC)
Har kämpat som fan med att få ordning på bloggen nu. Funderar på att byta bakgrund också, eller vad tycker ni?
Tänkte ringa Hannan precis, men hon har LAN hemma hos sig, så jag vill inte störa. Nu är jag hemma med föräldrarna&Tove. Imorgon är jag ensam hemma och då ska jag plugga SO, musik och svenska. Har SO- och musikprov på måndag. Svenskan ska vara färdig och inlämnad på tisdag, så den måste jag liksom göra klart imorgon. Och sen ska jag packa också för på fredag så åker jag till Gotland på elevrådsutbildning, kommer hem på söndagen. Så oroa er inte för att ni ska sakna mig.
Jag vill få ett sms av Victoria, jag kanske borde SMSa henne, känner mig lite nere och hon gör mig glad ända ner till tårna. Åh, finaste.

Näh, nu ska jag spela gitarr. Kanske återkommer senare ikväll.
Puss


TV STAR


hhaha jag var på tv woho! fast det som inslaget handlade om var lite mindre woho:igt :( men feel free to watch. jag syns även när jag går förbi kameran kanske 10 sekunder innan där som bilden är prt sc:ad.
för att se inslaget gå in här på tv4, ni är direktledda till filmen

jag förstår inte kärlek, inte det minsta

Jag har aldrig varit riktigt kär, varför?
Jag är jättepepp på att bli kär. Men jag blir inte kär. Ingen blir kär i mig, varför?
Jag vill bli kär.

Godnatt.


wtf


Okej, det syns kanske inte så tydligt på bilden. MEN WTF?! säger jag bara.
Huden i mitt ansikte har blivit helt torr och den flagar. Och när jag skulle ta på Aloe Vera så var den gul uuuuusch. Jag tror att den är liiite för gammal. Usch.

sjuk

Klockan är 11.53, och jag vaknade precis. Och så hade jag fått en påminnelse om att vi hade visst läkakrundersökning idag.
Anyways, huvudet värker och jag... kallsvettas, tror jag att det heter. Så jag känner mig inte direkt bra. Men huvudvärken var värre imorse. För mamma ville att jag skulle gå upp och åta frukost iallafall. Fan vad ont det gjorde eller?! Men jag fick i mig en kopp te.
Nu sitter jag här och spelar Kom Igen, Lena på gitarr.

Nu ska jag nog ta en till kopp te, och kolla på Ice Age 3. Mwaha.


njaeäh jag vet inte

Jag är arg, nej jag är ledsen. Nej inte det heller. Jag vet inte riktigt vad jag är. Jag är trött, och varm. Jag tror att jag är sjuk. Jag tror att Natta smittade mig. Bajs. Nu ska jag tjura, och sova. Eller jag kanske ska sitta här ett tag till? Nej det är måndag i morgon. Damn. Jag fryser, ändå svettas jag nästan. Och det är en jättejobbig fluga i mitt rum som jag vill döda med en tandborste, eller nej det vill jag inte. En kavel skulle smälla fint.
Att blogga är mysigt, fast jag har tråkigt. Jag vill nog ha på mig mina chinos imorgon, eller njaeäh, dom hade jag ju igår. Jag vill ha min stickade tröja, men den hade jag ju idag.
Jag vill gå och lägga mig, men jag är inte trött. Och jag känner mig fattig, ändå är jag inte det. Jag har ingen aning om vad jag håller på med. Jag är konstig.

Borde kanske släcka lampan snart

I LOVE YOU

Jag härmar Oliwia och gör en lista över dom fem mysigaste film-paren
1. Jack&Rose från Titanic. För att dom har en så omöjlig kärlek och den är så hemlig och så fin åh...
2. J.D&Elliot från Scrubs. För att jag inte uppfattade Elliot som lika bitchig när hon var med J.D. Och för att dom var söta tillsammans.3. Remus&Tonks från Harry Potter. För att den också är lite galen sådär, och så vacker.4. Nathan&Haley från One Tree Hill. För att dom har den finaste relationen och världens gulligaste barn och dom bor i det finaste huset och dom har det så bra...5. Ron&Hermione från Harry Potter. För att den egentligen är ganska mesig. Woho barndomskompisar som gifter sig. Det är väll fint sådär, men det känns så planerat - vilket det säkert var. Men dom är så otroligt gulliga tillsammans. Och ni måste nog hålla med mig. Gullungar är dom.

dikt #1


Fantasi är där du inte är

så sant som det är sagt


Alla händer upp mot himlen
när vi ser tillbaka
Allas ögon mot solen
när vi låter sanningen svida

Jag försvann just till en annan plats
både bortom drömmar och fantasi
Jag är där vi alltid ville vara
i vår fantasi

Upp med händerna mot rymden
och låt oss se tillbaka
Mot det vi hade kunnat äga nu

Även om vi fick det bättre

Vänd ögonen mot månen
ta emot sanningen med öpnna armar
För det är sant som det är sagt

Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen

Kom till min fantasivärld

för nu när jag tänker efter,
Allting som inte är där du är, är fantasi


26 september


Har varit på Lager 157 och köpt: Chinos (Lager 157), T-shirt (Levi's), Tjocktröja (Park Lane)

Igår var jag och Tove ensamma hem. Fast Tove var på disco i två timmar så jag hade hela huset för mig själv. Det var trevligt. Jag stekte hamburgare och vi åt godis och chips medan vi kollade på IDOL 2009. Vi röstade på Calle. :D Sen tittade vi på High School Musical 3. Ärligt talat, jag vet inte hur många gånger jag har sett den?!

Nu sitter jag här och försöker lägga upp bilder på bdb, för om jag inte gör det snart så bryter jag mitt mönster och det får jag inte göra. Idag var även den stora Harvest-dagen på FarmVille, bara så att ni vet. Och jag borde verkligen vloga snart...
Puss

25 september

Jag är bra på att vara oaktiv, det är jag faktiskt. Tyvärr.
Nu sitter jag här alldeles ensam och ska baka kladdkaka snart <3
Tove kommer hem klockan 20.00 och då ska jag laga hamburgare och så ska vi titta på IDOL 2009.
Jao, hare puss

Om du vill ha mig - nu kan du få mig så lätt


Nu har jag fan levt livet, så obeskrivligt underbart det var

18 september 14:50


Sitter i skolan och gör iiiiiingenting.
Väntar på Hannan så att vi ska vänta på bussen me Låjs och sen åker vi te Göteborg för att sjunga liite extra mycket. Fan va glad jag är. HÅÅKAAAAAAAAAAAAANANANANNAANANNANA <3 Mitt hjärta ler, och jag känner det, verkligen. PussTja

Hej, jag heter Hannan och jag är en fjortistönt. Fast jag vill inte vara fjortis. Men jag är det ändå... ehum. Ja.

BYE

Hur kan du vara så iskall, ren och klar?

Tänk, så lätt det kan vara att ändra humör. Från glad till ledsen på.. två sekunder?
Nej, jag tycker inte om mig själv. Borde jag göra det?