stjärnfall


JAG ÄR HEMMA!
Och mitt leende symboliserar att jag har haft en underbar vecka, precis så som ni borde ha haft! Kan inte ni skriva vad ni har gjort på lovet så att jag får reda på vad ni har gjort? :D Det vore jätteroligt!
Imorgon färgar jag håret och åker förhoppningsvis till Hannan, hoppas hoppas hoppas.
Hoppas att ni har det bra,
puss

dikt #4

Är du kvar?


Tårar blir ränder på kinder
för att varje ord visade sig vara fel
Varje andetag du drog var ett måste
Du visste att du snart skulle lämna


En kyss blir sönderrivet minne
för att du lämnade mig för någon annan
Och aldrig mera kärlek
för även stjärnor har sitt ursprung på golvet


Ett leende bleknar mot sanningen
och man ser inte lika klart
Som förr
När du log ömkligt när jag kysste dig adjö

Det är som Håkan säger;
Kärlek är ett brev,
och det har skickats alldeles för många gånger

and I was dancing the whole way home

Imorgon åker jag hem från Danmark, och alla ska kommentera att ni tycker synd om mig men att ni tycker det är bra att jag är i Sverige igen så jag kan uppdatera bloggen och skicka er meningslösa sms, jao.
Imorgon eller på söndag så ska jag färga håret lee.
Och om 30 minuter så ska vi åka till en amerikansk resturang i Randers, fedt nice.

Och här är en video från när vi var i Randers förra gången, fast egentligen så var vi i Afrika, Asien och Sydamerika bre.

hon som filmar är Sarah, hennes blogg hittar ni här. (jag vet inte om den är så seriös för tillfället)
Ha det bra, puss

om alkohol


Alkohol, är något som jag egentligen är emot. För det dricks inte för att det är, gott. Utan det dricks för att det är just, alkohol. Som vodka, det dricker man ju inte för sig, utan det spär man ju med någonting. Alltså dricker man inte det för att det är gott, eller hur? Det är bara för att det är alkohol, som gör att det lockar.
Här, här får alla vuxna ett glas vin. Men vad ger man till minderåriga samtidigt? Jo ingenting. Det tas fram för att det är vin, och det ska drickas.
Precis som innan idag, pappa hade köpt lite sprit. Jag frågade då vad han hade köpt till oss som inte fick dricka det? Självklart hade han inte köpt någonting. Sprit är sprit, det är till för vuxna, och det ska drickas.
Så är det.
Personligen så tycker jag om vin, helst vitt vin. Fast rött passar så fint till choklad. Men vitt är gott. Sen kan en kall öl sitta fint. Men att trycka i sig en whiskey bara för att det är en whiskey är inte min grej.
Besides, alkohol kan få mig att må dåligt.Jag kanske la fram det dåligt, men you'd get my point. Right?


jag byggde upp dig bit för bit, igen

Vi var på H&M idag, och jag skulle få en jättesnygg tröja, dock hittar jag den inte på H&Ms hemsida så jag kan tyvärr inte visa den. Men sen så hade mamma pratat med pappa och han fick mamma att säga att jag inte skulle få den bara för att det blir orättvisst mot mina andra syskon. Fan vad arg jag blev.

Kläderna nedan är sådant jag vill ha, och mamma har lovat att köpa en sån hatt till mig.

jag vet det låter konstigt när jag säger det


Titta vad jag hittade långt ner i min garderob, dom har ett trasigt knä.  Men whatevah.
Jag får nog fortsätta med bantningen om jag verkligen ska börja använda dom. För dom sitter väldigt, väldigt tight just nu. Men så kan det vara. Och jag minns att jag tycker om dom byxorna.

http://dailybooth.com/oskaryeah

KAKTIPS FTW


Haha min bantning går inte så bra...
Men jag vill tipsa er som inte har ätit Oreo's! Så jävla gott är det så jag typ dör jao.
Finns att köpa på ICA och lite varsomhelst, perfekt för långa uppsatsskrivningar eller som färdkost!
Puss

stilla som när snön faller


eftersom ni ändå inte ser vad det är jag har på mig, så behöver jag inte berätta. men jag var helsvart idag, och så hade jag en mantel. jag är tuff.

Elevrådet hade någon grej, typ Halloween-quiz. Vi är duktiga. Och jag har glitter i håret.
JAG VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA FÖR JAG ÄR BARA GLAD FÖR VI SKA TILL DANMARK I MORGON OCH JAG KOMMER ATT VARA BORTA I EN VECKA UTAN PENGAR PÅ MOBILEN OCH BARA ISOLERA MIG FRÅN VERKLIGHETEN OCH BARA LEVA. Precis som det ska vara.
En vecka i lugn och ro, med människor jag älskar. Det kommer att sitta fint efter allt.
Nu ska jag duscha, och packa. Kanske hörs vi senare.
Puss&Kram

STOP THE VIOLENCE


Tröja H&M Jeans JC

Kära människor, skratta inte åt bilden, jag fastnar inte bra på bild, mkey?
Idag såg jag en jättebra och läskig teater, den hade elevens val -Drama årkurs 9 gjort. Så jävla bra och dom hade inte ens en lärare utan dom gjorde allting själva och ack så lyckat det blev. Hanna som skötte ljud&ljus kanske lägger ut bilder snart (; så kika där om ni vill se. Skitbra var det!

Imorgon blir det ännu mer Halloween-tema på skolan. För vi i elevrådet ska fixa en HALLOWEEN-QUIZ i pelarhallen och nu ska alla jubla av förtjusning för det bjuds nämnligen på en väldigt fin tipspromenad (made av mig och Sarah), godis och så blodbål!
Vi ska klä ut oss också, fett scary.

Nu ska jag bara packa klart så att jag har allt tills imorgon, vi hörs!
Puss&Godnatt

ändå slösar vi bort våra liv

TSFH 21/10 - 09


Jag tog typ inga bilder, det var lite dumt :( Men vi hade iallafall snälla dagen så vi sa en massa trevliga saker till varandra, det var trevligt. Anyways, vi fikade på Gunnars två gånger, eller andra gången fikade bara Annah, för hon missade första fikat! Och så gick vi in och ut på ICA ca 203 gånger, nåt sånt va?
Jag tycker om TSFH, jag tycker om er. Och jag mailade www.svenskahpfans.com, bara så ni vet jao

Kan du älska mig som trottoaren älskar förloraren?


Tröja kentshopen, Chinos JC

Vi hade slöjd imorse, fyfan vad det var drygt. Mitt mästerverk (som nu är klart) jävlades med mig så det blev aldrig bra men tillslut lyckades jag! (Om ni någonsin får veta vad jag håller på med, så kommer ni skratta åt min mening. För det är egentligen typ det lättaste som finns, men det behöver ni inte säga och jag är bra på att göra onödiga paranteser!)
    Hela min klass kommenterade att jag inte hade skor idag, nejnej! För jag sprang nämnligen omkring i raggarsockar och det är typ det mysigaste man kan göra och åh <3 Kan inte alla göra det, snälla?
   Sen hade vi någon konsert i aulan, dom var från Skottland och hade finaste dialekten så jag dog lite <3 Men dom spelade väldigt gulligt och dom sjöng bra, så plus på dom!

Nu har jag skrivit ut en massa elevrådspapper som jag ska ha med imorgon. Puss&Kram 

shoo bre


Vi har läsläxa, till varje fredag. Vi ska läsa 60 minuter i veckan och skriva om den i vår läsjournal. Den här boken har jag valt, jag fick den i födelsedagspresent av mina kuzzar.
Ännu en mesig tonårsbok där nån berättar hur pisst livet är, men den här verkar faktiskt helt okej. Den landar nog tillochmed på gränsen ovanför bra. Problemet är att jag fattar inte språket.  Kan någon förstå vad orden len och gitt gör i slutet av en mening? Här får ni ett exempel:
"Tänk att träffa Pamela Andersson i centrum len!" och
"Va inte fittiga nu. Jalla, vi gitt." För jag fattar inte?


Det är vårtermin i nian och Elias och Oscar ser ljuset.
Men våren blir inte riktigt som någon av dem tänkt sig. Inte på långa vägar.
       Oscars arbete med skoltidningen och hans engagemang i elevrådet tar en tvär vändning när klassen får en ny svenskalärare, Kristina.
   För Elias  del börjar terminen bra. Men så får han ett erbjudande om lättjänade pengar som är alldeles för frestande för att tacka nej till. Och så har han åter gett sig in på den kriminella väg han lovat sig själv att lämna.
    Juan, Farid, Suzan, Shirin, Josef och Mojo är några av de vänner som finns där för Oscar och Elias när allt har gått åt helvete. När allt är lögner och svek.

kyss mig ömt och brutalt


Tröja (fick av Natta i julklapp), slips (fått av Natta), jeans (JC)

Idag var en sån där då jag kände mig bekväm med mig själv, jag vet inte riktigt varför. Men jag kände mig tuff idag. Dock ser jag ut som ett retard på bilderna. Men på morgonen, då jag precis gjort i ordning mig, det var keff. Då var jag tuff.

MVG på uppsatsskrivningen och jag är jävligt stolt. Sen blev det ett MVG- på Boken Om Mig Själv. Men äh, what evah.  Jag tycker om min svenskalärare, har jag nämnt det? Hon är så gullig, eller haha jag vet inte.

Annars har det varit en bra dag. Jag tog tiden på SKOL-SM i RUBRIKS KUB, fan va bra dom är alltså. Typ Josh och Alma, man hinner ju knappt se hur dom gör. Jag skulle vilja lära mig Rubriks Kub, men haha jag orkar inte. Keff var det iallafall jao.

Jag typ... bantar. Eller nej det gör jag inte. Men typ. Grönsaker i mängder har det blivit idag, eller nåt.
Puss&Kram

nej, vi var luft

Jag vill bli kortare, smalare, klippa mig, färga håret, göra min hud len&mörkare, ta bort fräknarna och göra mina fötter mindre. Och så kan det se ut. Vore jag inte lite bättre då?
Hur många tänker inte såhär? Hur många är 100 procent nöjda med sitt utseende?
Inte jag iallafall. Det finns alltid någonting man vill ändra på hos sig själv, och man kan nästan ignorera när ens vänner säger att man är perfekt. Hur många gånger har man själv känt den känslan? Jo, ingen. Men om någon har gjort det, och ser det här inlägget, får du gärna slänga en kommentar.


universum är ett monster


Tröja (Lager 157), Jeans (Lager 157) Tjocktröja (Lager 157?)


Jag har en klump i bröstet, som gör att jag inte orkar äta
sen har jag en klump i halsen, som gör att det gör ont att andas


Så kan man sammanfatta min dag.
Och det var en sån där tråkig måndag, tillbaka till skolan, slut på helgen. Enda pluset på dagen var idrotten, som jag har börjat älska sen vi fick Mattias som lärare. Sen fick vi tillbaka musikprovet, och jag hade fått ett VG, ännu en sak som inte gör mig glad. MVG vill jag ha. Men jag glömde bort att det heter ventiler på träblåsinstrument och att chimes och klockspel inte är samma sak. Men chimes är samma sak som rörklockspel! -.- Så trött blir jag.
Gick till Jonna efter skolan, sen åkte jag bussen och träffa Jässu, det satt inte fel.

Men det har varit regn idag, regn, regn, regn. Och jag hatar det. Fast det var en massa fina höstlöv på terminalen. Det var fint.
Och jag älskar The Beatles.

dikt #3


Glittrande tyghjältarHela mitt hjärta
för någon främling i klack krossade det förra veckan
Hon tog det och kom aldrig tillbaka 

I bakgrunden hörde vi ljudet av stereon
Det var kalla dunkslag
och vi frös till ord under stjärnorna

Varför är du inte här nu?
Så vi kunde dricka under månen
och sedan ta konsekvenserna

Du kanske skulle tänkt ett steg längre?
Men det här är nuet
och främlingar återvänder inte utan skuld


håll ut jag behöver dig


såhär känner jag mig idag, and that kind of sucks
skuldkänslorna anfaller,

och jag hatar att jag älskar dig

Jag vill bara tala om för er att jag har bytt namn på bdb, Rosettpojken © är det som gäller nu, för er som inte bevakar, titta gärna in!
Puss&Godnatt

jag vill känna pulsen från staden


Idag kom jag hem från den här Japanälskande, rosaluggade, mysiga filuren Erik.
Vi har kollat på film (Dumb&Dumber, 102 Dalmatiner och Beck - Kartellen) och spelat Xbox, typ. Vi la oss vid ett nånting och så gick vi upp klockan åttaaaa! Fatta konstigt att vi bara sov sju timmar på en lördag :o Vi är knäppa <3
Men jag hade iallafall jätteroligt och Erik bor i världens finaste hus.

bit för bit igen

Jag såg precis videon till Töntarna, och alltså vad ska jag säga. Den var töntig. Haha, dålig är ett annat ord också. Jag har tyckt om alla kent's videos, tills nu. Den här var bara konstig, förvrängd. Nej, jag tyckte inte alls om den.


denna pojken har aldrig riktigt sett någon i ögonenJag tror att man måste få vara lite ledsen
ibland för att kunna bli glad sen, eller så är det iallafall med mig. Och det känns som om det är så. Att det är mänskligt, alltså.
Igår, var jag jättedeppig hela dagen. Kanske inte utvändigt men, det sved inom mig. Jag ville bara gå och lägga mig, jag var ledsen. Men varför? Det bara kom, en del av mina dagar är så. Och om jag var tjej så hade jag skyllt på PMS. Dock fungerar det inte så bra nu. Men jag har humörsvängningar, och dom kanske är bra för mig. För idag har jag haft en riktigt bra dag. Jag har bara varit glad och så fick vi kladdkaka&glass på matten idag (det var nog den bästa mattelektionen evah), och Popluggen såg mitt inlägg och blev glad. Alltså blev jag glad för att jag gjorde en person glad. Och så har jag pratat en massa med Snöflinga idag. Och åh, hon gör glad. Väldigt glad. Även om vi bara sitter och pratar om ingenting så känner jag mig trygg i hennes närvaro - alltså blir jag glad.
 
Så kan man alltså sammanfatta min dag. Det har varit en bra dag. Och imorgon så ska jag sova över hos Erik woho!

solen har gått upp - den skiner inte på oss

Varför säger ingen att jag är söt, eller snygg?
Varför får inte jag vara det?
Varför får jag bara sitta och gråta över att jag inte ser ut tillexempel Popprinsen, eller Popluggen?
Jag bara undrar lite, för jag är depp, och då klagar jag på mig själv
Kom med kakor till mig nu, mkey? <3


so I can shake you


Igår så var jag med dessa filurer. Vi gjorde ingenting, vi saknade varandra lite, och sen så grät vi lite när vi skulle åka igen :( Så nu är Natta tillbaka i Skövde men hon kommer tillbaka om 2 veckor och då ska jag träffa henne och kanske sova över om hon får det!

puss&kram

jag var inte gjord för dessa dar


Imorse på spanskan så bestämde jag att, det här skulle bli min roliga dag. För just idag så skulle jag springa omkring och vara rolig och ha roligt. Sånna saker bestämmer jag. Dock så förstördes det av att vi var tvungna att gå från spanskan och in i aulan och lyssna på en lååång och tråkig föreläsning om invandrare och hur dom känner sig när dom kommer in i ett annat land sådär huxflux. Dock var den väldigt intressant, men tråkig. Och här, så ville jag helt plötsligt byta tema på dagen. Det skulle vara min negativa dag, men det höll bara i dom 426 timmar som föreläsningen höll på i. Sen blev det roliga dagen igen.
Fast sen blev det negativa dagen igen! när dom på svenskan sa att man måste göra nytt stycke i uppsatsen (vi har uppsatsskrivning i tre timmar på tisdag, glöm inte din hannan!) så fort det händer något. Så fort någon ny person kommer in i bilden så måste man helt tjoflej byta stycke. Och man får bara använda ett styckeindelningssätt, men det verkar ju logiskt iallafall. Men herregud, så fort det händer någon jävla ny grej så måste man hoppa över en rad och uuuuh. Det är dumt, och fult. Jag tycker inte om svenska när det ska vara så. Eller nej förlåt, jag älskar svenska, alltidalltidalltid.

Sen blev det roliga dagen igen, för jag har nya skor. Jag älskar skor, man kan inte få för mycket av dom. Och just nu så känner jag att jag har alldeles för lite skor, det är synd. För jag vill ha en hel hög med converse, lacoste, addidas och jag vet inte vad. Jag vill ha snygga skor. Nu har jag två converse, ett par quicksilver och någon med något annat. Det är lite, dock känner jag mig lite glad eftersom jag har nya snygga underbara converse <3

Nu, ikväll, eller innan rättare sagt. Så lekte min familj Halv 8 Hos Mig. Idag var det jag som bjöd på maten. Film om den händelserika kvällen hamnar snart på youtube. Jag tycker om min familj ibland...
Men nu ska jag inte tjata längre, godnatt <3

dikt #2


Av dig


Vad vet du om riktig kärlek?
Sån som bränner mot hjärtat
Lägg dig ner och sov nu, det här är inget för dig

Jag kan ge dig allt
Men om mitt hjärta går sönder
så är det ditt fel

Vad vet du om ett sårat hjärta?
Du har aldrig blivit sårad
Du är perfekt
Ditt hjärta har aldrig brustit

Kan du ge mig ditt allt?
Men om ditt hjärta går sönder
så blir jag tusen bitar

Du är Liv
, milen mot verkligheten

kom, kom atombomb

Vad hände? Vad hände med mitt skrivande?
Innan så fick jag jättemycket kommentarer på min RAiN-BOW @ddb, och jag skrev... glatt. Okej, kanske fel ord. Jag skrev fortfarande deppigt, för att det är sånt som berör en, ellerhur? Men någonstans i den sorgen fanns alltid någonting som kunde dra upp en, något positivt - någonting glatt. Vad hände? Runt mars blev allting så tomt, bara ihåliga tårar tog plats i mina texter. Jag märkte det inte, jag märkte det inte förrän nu, när jag tittade igenom mina dikter. Det lyckliga bara försvann, nu måste man läsa igenom det 42 gånger för att hitta något som man skulle kunna förknippa med kärlek eller lycka. Och jag märker att det är mindre och mindre personer som kommenterar... Håller jag på att bli sämre?

Innan jag avslutar så vill jag bara säga att, man behöver inte alltid förstå innebörden av mina texter, någons texter. Man kan beröras av den iallafall, man kan känna igen sig ändå. Utan att egentligen förstå.


Röd


KENT ÄR TILLBAKA, med nytt album
för mer info klicka här

för du kan inte se när löven faller ner, hur ful jag är


alltså det är okej att döda mig för min fulhet, men bilden på mig blev helt okej. men klassfotot uuuuuuuh

du är bara en av många människor jag drömt om


haha förlåt, jag tycker om att leka med färger
DAGENS OUTFIT
Håkan-hood och jeans fråN JC, puss

uppsnärjd i det blå

Hemma igen, och jag vaknade precis! TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT Klockan är 14.00!! Bilder hamnar nog snart på albuslover @bdb puss

det skulle ju va dans, dans, dans

Åh, jag har inget liv. Jag sitter och tittar när Håkan var gästreporter i När&Fjärran och han dansar samba och han träffar Natalie och ååh <3 Ni vill också se, så klicka här! Näh, nu ska jag fortsätta packa. Ses på måndag :*

jag kommer aldrig tillbaka hit igen


Har gått omkring såhär sen klockan nio imorse, fast jag bytte om innan.
JAG HAR PLUGGAT HELA DAGEN, så svenskan är klar nu. Tänk vad man kan göra med lite viljestyrka! Nu ska jag bara läsa SO och Musik eftersom jag har prov på båda på måndag.
Jag måste packa, har inte ens börjat än. Oojojoj, äh det är ju Smallville på TVn nu, och sen så är det That 70's Show och så Scrubs, så jag kommer förmodligen att börja packa ikväll (a) Så duktig är jag.
Och jag kan nog Kom Igen, Lena på gitarr utantill. Den är inte svår, men alltså utantill woho! Jag är cool. Fast Det Är Så Jag Säger Det är inte heller svår :D

Oj det är sol ute nu! Men nu ska jag lägga mig framför TVn, för det är jag värd. Puss