älska lite grann som bara kära kan

Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men skolan tar all min energi, på riktigt. När jag kom hem igår la jag mig direkt i soffan och sen sov jag tills Glee började. Sen la jag mig i sängen när det var slut. Gjorde lite engelskaläxa och sen somnade jag. Vaknade klockan sex på morgonen och var fortfarande skittrött. Nu är jag jättetrött.

Dagen var för övrigt ganska bra. Hade spanska, so, kemi, engelska och matte. Okej kemin är inte så roligt just nu. Vi jobbar med organisk kemi och idag så filterade vi en tio år gammal coca cola som vi spetsade med aktivt kol! Öh, ja. Intressant och lärorikt!
   Efter skolan gick jag direkt till Daniel. Och klockan fem sprang jag ner till stan för att fika med Magda.

Insåg precis att jag har missat början på Let's Dance. Så jag får väl gå ner nu gud vilken tönt jag är men vi ska nog äta snart och jag är faktiskt hungrig för en gångs skull kan kanske bero på att jag inte har ätit sen klockan halv tolv så förståeligt hejdå puss.


Kommentarer
Postat av: Patrik

Den skivan är så bra!

2010-01-16 @ 07:59:58
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com
Postat av: Frida

men gör någonting då. gå och se the cove på bio, åk till australien eller ja. någonting. jag är så jäkla rädd att jag ska åka in i fängelset eller någonting nu efter brevet till japan, hårda ord var det i dom menningarna. jag får hoppas att jag stannar kvar här in sweden. tacktack rosett-oskar.

2010-01-16 @ 10:39:10
URL: http://molnljuset.blogg.se/
Postat av: Johanna

åh, melissa horn :*

2010-01-16 @ 11:00:34
URL: http://barahimlenserpa.blogg.se/
Postat av: Anonym

melissa horn <33

2010-01-23 @ 18:02:39
URL: http://melinajohansson.blogg.se/
Postat av: Ollie

fina melissa!

2010-01-27 @ 21:16:45
URL: http://oliviaway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback