jag önskar du var här nu

Det är så hemskt när människor gör slut.
Har det hänt dig, eller har du bara haft en olycklig/omöjlig kärlek?
Snälla lämna en kommentar så blir jag jätteglad. Och det är okej att vara anonym.
puss

Kommentarer
Postat av: olivia

å.

det suger när kärleken svider

men den kommer igen, jag lovar

2009-11-15 @ 19:24:26
URL: http://galaxolivia.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; nejnej, lager har icke bra kläder längre! bara en massa konstiga märken och allt är väldigt udda om man säger så...

2009-11-15 @ 19:26:41
Postat av: Sandra

Jag har haft både och. Min stora kärlek dumpade mig under en av de lyckligaste stunderna i mitt liv. Jag spenderade över ett år på att vara kär i någon som knappt såg mig.

2009-11-15 @ 20:05:39
URL: http://frekvenser.blogg.se/
Postat av: Mikelina

Jag har så himla ont i hjärtat. Kärlek är hemskt. och alldeles underbart

2009-11-15 @ 20:41:28
URL: http://linacharlotta.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jepp, har hänt. Och det gör så jävla ont, speciellt de gånger man tror att man ser honom på gatan, man stelnar till och tror att hjärtat ska stanna och vet inte vad man ska göra för att man inte ser ut så som man föreställt sig att man ska göra då man träffar honom eller kan komma på rätt sak att säga åt honom, och för att han alltid ser så bra ut. Så för ett ögonblick är man säker på att man ska dö där, mitt på gatan, men så inser man att det inte alls är han, utan någon annan långsmal kille som ser ut som han litegrann ifall man tittar snett från höger, och det är då det gör som mest ont: när man inser att man fortfarande tänker på honom och är rädd för vad han skulle tycka/tänka ifall han såg en nu. Fuck.+ + +(& jag hoppas innerligt du kommer över den snabbare än jag <3)

2009-11-15 @ 21:07:57
URL: http://whoareumissm.blogg.se/
Postat av: hannah

svar : det är nog så

2009-11-15 @ 21:09:40
Postat av: Madeleine

kärlek ska hela tiden verka vara så fint, men det är det inte. jag hade en pojkvän i två år. jag kom ihåg att jag då tänkte att detta var riktig kärlek och att det nog var det finaste som fanns. men sen tog det slut och det finns nog inget värre. jag var rädd i flera månader för att gå utanför dörren, för att jag inte ville se honom eller att han skulle se mig. jag ville inte vara utomhus för att jag inte ville se alla platser som jag och han brukade vara på. jag ville knappt se på film för det kändes som att jag och han redan hade sett alla filmer. jag kunde inte lyssna på några av mina favoritlåtar för de påminde om honom. denna våren och sommaren tillbringade jag nog mest på mitt golv, gråtandes och lyssnade på kent. och det är typ så jag ser på kärlek nu, att det inte alls är lika fint längre.

2009-11-15 @ 21:40:15
URL: http://maddemodig.blogg.se/
Postat av: Emma

Kärlek är sjukt hemskt. Speciellt när man älskar någon, och att den man älskar säger att den inte älskar en tillbaka. För mig hände det så för tre veckor sedan. Jag var tillsammans med min kille i tio månader, två dagar innan vi ska fira elva månader så gör han slut genom min mamma och säger att han inte älskat mig på över en månad. Då känns det verkligen eftersom man umgåtts med en människa som sagt att han älskar en, fast han egentligen inte gjorde det. Nu har jag sjukt svårt att lita på någon eller något.

Kärleken för mig är verkligen inte lika fin som förut. Att våga lita på att någon inte ljuger igen är sjukt jobbigt.

Kärleken är lika vacker som sorgsen.

2009-11-15 @ 22:12:38
URL: http://randigastrumpor.webblogg.se/
Postat av: gry

jag har bara gjort slut själv, o de var inte jätte kul jag kännde mej elak, däremot i fyran frågade jag chans (XD X'''''D) på en pojk o han sa nej de var inte kul :/

har det hänt ngt?

2009-11-15 @ 22:41:50
URL: http://litensol.devote.se
Postat av: gry

oj , å så har jag varit olyckligt kär(inte förälskad kär på riktigt) i en mkt äldre kille D: jag grät mkt den tiden D: för han "försvann"

2009-11-15 @ 22:43:13
URL: http://litensol.devote.se
Postat av: Sebastian

jag var olyckligt kär en gång (därav att jag hatar kärlek) det hela slutade med att personen skaffade en annan medans vi var på g och ljög för mig om det osv. :(

2009-11-15 @ 23:12:42
URL: http://imanindian.blogg.se/
Postat av: hannah

svar: eh, men jag orkade inte. det var liksom inget speciellt som hade hänt..

2009-11-16 @ 16:47:40
Postat av: Hannan

kärlek.

det är något underligt med det.

jag vet inte vad det är.men när jag är med mina kompisar. då är jag glad och lycklig.

det måste väl ändå vara kärlek?fast den där kärleken, mellan två personer.

den kärleken, vet jag ingentig om.

2009-11-16 @ 17:56:34
URL: http://musikpolis.blogg.se/
Postat av: a

2009-11-16 @ 22:21:56
Postat av: ALICE

det har hänt mig också..jag har liksom lärt mig nu att kärlek är något som är magiskt samtidigt som det är hemskt. man kan leva som i någon slags kärleksbubbla och det kan ta ett tag innan man kommer ut igen. men allt löser sig tillslut ( jag vet det hjälper inte alls när man säger så, men faktum är att det löser sig fakstikt även om det tar tid..) glöm inte bort att det är bra att gråta också. för det är bra.

fin blogg du har förresten. :)

2009-11-16 @ 22:33:59
URL: http://ecilaa.blogg.se/
Postat av: julia

¨det finns ingen olycklig kärlek det är bara jävlarna som inte vill ha någon som gör den olycklig¨Ja, från förra vintern till sommaren. Det var väldigt hemskt. Jag var så inn i helvetes kär i honom men fick ingen kärlek besvarad. Det tog väldigt lång tid för mig att komma över honom. Jag hoppas inte det blir så för dig. Men det är så jobbigt när man älskar någon och den inte gör dessamma och man drömmer om personen hela tiden men det gjorde ju inte han... :´(Det känns inte som om någon kan älska fula lilla mig med mer än vänskap längre. Fast det har det aldrig gjort

2009-11-16 @ 22:52:12
Postat av: alma

kärlek är jävligt jobbigt ja, men det är inte det jobbigaste.

ni kmr vara med om värre saker.

jag har varit med om värre saker.

så fan gnäll inte.

2009-11-17 @ 09:47:12
URL: http://flygandepingvin.blogspot.com
Postat av: angelica

just nu är jag så makalöst förälskad i en pojke så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. jag har tyckt om honom i smyg i 1½ år och för några månader sen började vi umgås och han är min drömkarl. jag har berättat för honom hur jag känner men känslorna är enkelriktade. jag hoppas för allt i världen att han en dag kommer tycka om mig på samma sätt som jag tycker om honom, men just nu nöjer jag mig så länge vi är vänner, bara att få vara med honom, sitta brevid honom, prata med honom, krama honom, titta på honom, sova brevid honom, höra honom skratta, kolla på film med honom, dricka med honom... vad som helst blir så vackert när han är där brevid, och jag försöker att inte tänka på det faktum att vi ser på varandra på två helt olika sätt

2009-11-18 @ 12:31:57
URL: http://sonofstjacobs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback