häng dom högt, häng dom långsamt


Haha alltså jag vet inte riktigt. Kent är så värdelösa och så fula och så underbara. Nej, jag tar tillbaka dom två första orden. Dom är tuffa, men dom har blivit så mesiga och åh gubbrock ftw!
Varför kritiserar jag dom bara nu? Nejmen, seriöst. Jockes glasögon.
Värdelöst, jag älskar kent.

Kommentarer
Postat av: alma

tack! nu fick jag klart för mej att jag inte är ensam om att faktiskt kunna tänka här i sverige.

jag är också jävligt dubbel, jag hatar röd men jag älskar kent så jävla förbannat mycket att jag inte kan sluta lyssna på dom!

men jasg är säker på att jocke o gänget satt i replokalen och typ "äh, vi måste göra en ny skiva... jag har hört att synth är modernt" och så bara cpade dom...

eller så är detta ett test. typ att vad dom än gör så älskar alla dom, så då gör dom skitmusik för att testa oss, ifall vi gillar dom bara för sakens skull eller för att dom faktiskt gör bra musik.

jag har älskat kent i 4 år. om nån kallar mej tråkig för att jag vill ha "gamla kent" och bla bla bla... så är det såhär, jag älskar när band ändrar sej, utvecklas, men inte till det sämre. och inte till något som inte har nån känsla av det gamla bandet kvar! alltså kent får gärna ändra sej, men det måste vara lite kentkänsla kvar, nu känns inte ens texterna som kent längre.

jag hatar kent. jag älskar kent.



oj, detta blev långt... :P

2009-11-12 @ 08:35:32
URL: http://flygandepingvin.blogspot.com
Postat av: Hannan

Fina gubbar <3 och jag älskar jockes jävla solglasögon, hahahaha!

2009-11-13 @ 17:34:53
URL: http://musikpolis.blogg.se/
Postat av: Fröken Svår

Dem måste ju förändras lite för att utvecklas. Gillar nya skivan men säger inte att det är en av de bättre. Om det blir någon nästa skiva så har dem nog utvecklas ännu lite mer och de kommer låta mycket bättre, eller jag vill hoppas. Alla (el många) kritiserar Lars Winnerbäck för att han använder synth på nya skiva, de sägs att dem har samarbetat lite. Man vet ju aldrig.

2009-11-14 @ 13:26:33
URL: http://damnimwriting.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback